tiistai 13. elokuuta 2013

70 v. tarjoilut

Siskojeni salaatit:
Juustosalaatti
Jäävuorisalaatti
Mix-salaatti
Tomaatti
Kurkku
Siemensekoitus: Go Green Saladsmix
Leipäjuusto
Nektariini (mansikat käy myös loistavasti)


Lohisalaatti
Jäävuorisalaatti
Kurkku
Maustekurkku
Kirsikkatomaatti
Herne
Ohratto
Savulohi
Kananmuna

Hyydykekakku

Pohja:
100 g hapankorppuja
50 g Valio voita sulatettuna

Kostutus:
1/2 dl maitoa

Täyte:
5 liivatelehteä + 1 rkl kiehuvaa vettä
 2 prk (à 200 g) kermaviiliä
 1 dl kuohukermaa vaahdotettuna
 200 g palavattua peuraa
 1 kurkku kuutioina
1/2 tl mustapippurirouhetta
 purjoa ja persiljaa

Hienonna hapankorput ja sekoita voisulan kanssa. Taputtele korppuseos pohjalle ja kostuta maidolla.
Valmista täyte. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista vesi pois ja liuota kiehuvaan veteen. Sekoita kermaviiliin kermavaahto, hienonnettu peura, halkaistu ja siemennetön kurkku, liivate sekä loput aineet.
Anna hyytyä yön yli.


Makaronisalaatti pienillä muutoksilla
Omena 
Makaroni
Kurkkupikkelsi
Purjo
He-ma-pa
Kermaviili

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti